Home » scrypt miner » Legyel akar tapasztalt bitcoin-hivo vagy elso kriptopenzet vasarlo felhasznalo, nagy valoszinuseggel hallottal mar a Bitcointalk.org forum kozossegerol.

Legyel akar tapasztalt bitcoin-hivo vagy elso kriptopenzet vasarlo felhasznalo, nagy valoszinuseggel hallottal mar a Bitcointalk.org forum kozossegerol.

Legyel akar tapasztalt bitcoin-hivo vagy elso kriptopenzet vasarlo felhasznalo, nagy valoszinuseggel hallottal mar a Bitcointalk.org forum kozossegerol.

Legyel akar tapasztalt bitcoin-hivo vagy elso kriptopenzet vasarlo felhasznalo, nagy valoszinuseggel hallottal mar a Bitcointalk.org forum kozossegerol. Hectare meg nem, cikkunk segit megismerkedni a bitcoin es altcoin kozosseg legnagyobb es legismertebb forumaval es annak magyar szekciojaval.

A bitcointalk.org forumot gyakran emlegetik btctalk (vagy csak bct) neven es egy internetes forumot takar, amely segitsegevel bitcoin veteranok es kezdok a vilag minden tajarol betekintest kapnak a bitcoin es altcoinok mindennapjaiba, elso kezbol ertesulnek hirekrol, es megismerkedhetnek a lassan Ten eves bitcoin tortenelemmel. A forum indulasa 2010-re teheto, amikor meg maga Satoshi (bitcoin feltalalo – kilete ismeretlen) is aktivan posztolt az oldalon. Jelenleg mar tobb mint 1 346 100 regisztralt forumozo van es a 460+ napi uj regisztralo atlagosan napi 8600 uj poszttal boviti a forum bejegyzesek szamat.

Bitcointalk.org forum statisztika – 2018/11/29

A forum nem csak a kriptopenz kozmosz aktualitasaival szolgalja a kozosseget, den talalhato rajt peldaul piacter, bitcoin hitel szolgaltatas, altcoin szekcio, banyaszat, technikai segitseg, promociok es termeszetesen a mar emlitett magyar nyelvu szekcio is.

Magyarok a bitcointalk.org forumon

A bitcointalk.org magyar szekcioja az Other languages/locations thread-ben talalhato, es jelenleg 52 oldallal rendelkezik, ami 6 ev alatt gyult ossze. Az utolso 29 oldal 2018 januarja ota jott letre, ami egyre aktivabb magyar kriptokozossegrol tanuskodik.

A magyar thread az Other languages/locations szekcion belul

Napjainkban parhuzamosan folyik a forumozas a magyar thread-en belul a kulonbozo kriptotemakkal kapcsolatban es a zavar elkerulese vegett kenyelmesebb lenne temaspecifikus child board-ok hasznalata, ahogy a tobbi fo bitcointalk nyelvek, mint a nemet, francia vagy epp spanyol nyelv eseteben is. Kulon szekcio lehetne peldaul egy a hireknek, relevans kriptoesemenyeknek, altcoinoknak, banyaszatnak es segitseg a kezdoknek.

Jelenleg, hectare egy nyelv thread az Other languages/locations szekcioban van, mint ahogy a magyar is, akkor egyetlen thread-en belul talalhato az osszes hozzaszolas, fuggetlenul a tematol. Ahhoz, hogy a magyar thread olyan rangot vivjon ki maganak, mint az olyan temaspecifikus nyelvek, mint a nemet, Nederland vagy epp a horvat (!) is, tobb magyar nyelvu forumozora van szukseg.

A nemet thread a temaspecifikus child board-okkal

A magyar thread-en belul szamos olyan forumtag van, aki mestereve valt a temak egyikenek, legyen szo banyaszatrol, altcoinokrol, kereskedesrol vagy epp egyszeruen csak mar evek ota jelen van es konstruktivan hozzajarulnak a kriptopenz kozmosz fejlodesehez. A magyar szekcioban mindig akad valaki aki epp raer es van ideje a kezdok kerdeseire valaszolni, legyen szo vasarlasrol, altalanos hasznos informaciokrol, banyaszatrol vagy csak eszmecsererol, kozossegepitesrol es talalkozokrol.

Related movie: Converting Inbetween Bitcoin And Other Currencies – Shapeshift


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *