Home » genesis mining scam » DELNICE SO LAHKO SE NEKAJ CASA ZANIMIVA NALOZBA

DELNICE SO LAHKO SE NEKAJ CASA ZANIMIVA NALOZBA

DELNICE SO LAHKO SE NEKAJ CASA ZANIMIVA NALOZBA

Borzni vlagatelji so bili v preteklih letih s svojimi nalozbami razlicno zadovoljni. Medtem ko so tisti, ki so stavili na amerisko borzo te deloma tudi v nemske vrednostne papirje, ustvarili solidne donose, so jo investitorji v nove trge slabse odnesli. Nov faktor tveganja pri slednjih so postala valutna nihanja, kajti dolar se jou zacel krepiti.

Tokrat se ne bisexual spuscal v analize, zakaj jouw dolar rasel, saj sem o tem zij veliko pisal, predvsem v svojih knjigah. Bolj bisexual se dotaknil sedanjega borznega trenutka ter moznosti borznih vlagateljev za v prihodnje. Marsikdo po petih letih borzne rasti Dow Jonesa razmislja, da verjetno prihaja cas za popravek tecajev. To se slisi logicno. Vendar ni nujno, da se bo to tudi zgodilo. Ali paps ni nujno, da se bo to zgodilo v velikem obsegu.

Seveda, so moznosti, da delnice na Wall Streetu za nekaj casa prekinejo z rastjo stvarne. Predvsem temu v prid govori zelo verjetno zvisanje obrestne mere s strani FED-a v letosnjem letu. Verjetnost tega scenarija povecuje tudi dobra gospodarska rast, ki jo imajo ZDA, kar seveda, prej ko slej, ustvarja pritisk za visjo inflacijo ter s tem povecuje moznosti za zvisanje obresti.

Vendar so po drugi strani tudi realne moznosti, da ta porast obresti ne bo mocan ter intenziven. Razlog jij se vedno ta, da cene proizvodov ter stotitev, v globalnem obsegu, tisci navzdol globalna konkurenca, nizanje cen nafte ter prakticno zanemarljiva rast plac zaposlenih. Govorim seveda za ZDA, deloma paps to velja tudi za Evropsko unijo.

Nenavadno ugodna situacija za borzne nalozbe jouw, prav tako, na evropskih borznih trgih. Seveda paps moram tu znova ponoviti, da so zopet v najboljsem polozaju delnice nemskih podjetij, predvsem zaradi svoje izvozne konkurencnosti te dostopa do poceni kreditov. Posebej olajsevalna okoliscina jou se nizka raven obrestnih mer. Podjetja krot so BMW, Daimler, Deutsche Telekom ter podobna, si lahko na Ten let denar izposojajo za manj krotwoning 2% obresti letno.

Moznosti za dobicke so pri takih podjetij zelo dobre, ne glede na to, kaj o tem zdaj pravi borza, oziroma, kaksni so borzni tecaji. Ce na srednji rok drzi, da se borzni tecaji drzijo gibanja dobickov podjetij, potem bisexual moral biti razvoj dogodkov na frankfurtski borzi letos pozitiven.

Evropskim financnim trgom gre posebej na roko trgu uredba regulatorjev, ki sili banke te zavarovalnice, da levji delez nalozb drzijo v obveznicah. Nemske zavarovalnice imajo, po pisanju Handelsblatta, konec 2014, kar 88 odstotkov nalozb v rentnih papirjih te le Trio odstotke v delnicah. S tem so, sicer, po eni strani zapostavljene nalozbe v delnice, vendar se po drugi strani znizujejo obrestne mere na skoraj nicelno raven, kar jou za dobicke podjetij vsekakor dobra novica. Ker so obrestne mere v ZDA visje od evropskih, se bo denar verjetno iz evrov se naprej selil v dolarje, z rastjo slednjega, vader se bodo dodatno izboljsale moznosti evropskih izvoznikov na dolarske trge.

Opazili ste, da veliko govorim o makroekonomskem okolju manj paps o gibanjih borze v 2015. Vendar jou obrestno okolje eden bistvenih dejavnikov, od katerega bo odvisno gibanje tecajev v prihodnjih mesecih. Seveda so vedno mozni moteci dogodki te scenariji, ki lahko sedanjo sliko v hipu spremenijo. Posebej velika uganka jou, kako bo ameriska borza reagirala na visanje obresti glede na rekordno raven s krediti kupljenih vrednostnih papirjev.

Ne glede na vse to, vader jou precej verjetno, da nalozbe v vrednostne papirje, v se vceraj atraktivne nove trge, se nekaj casa ne bodo tako dobickonosne krotwoning v zahodne borze. Dobicki prvih bodo verjetno prisotni le, ce jih bomo izrazili v lokalnih valutah.

Related movie: UNBOXING POWER Handelsbank ROBOT RT7100 6600 mAh


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *